Общи условия

1 от 5 / 1 гласа

Общи условия

Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между "ТИАМО ДЕТСКИ ДРЕХИ" ЕООД, ЕИК 205063420, наричано по-долу за краткост ДОСТАВЧИК, и клиентите, наричани по-долу ПОТРЕБИТЕЛ, на електронния магазин „tiamo25.bg”, наричан по-долу „ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН”.

ДАННИ ЗА ДОСТАВЧИКА

Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:
1. Наименование на Доставчика: "ТИАМО ДЕТСКИ ДРЕХИ" ЕООД
2. Седалище и адрес на управление гр. София, бул. "Драган Цанков" 31А, вх. 1, ет. 4, ап. 4.
 3. Адрес за упражняване на дейността: гр. София, бул. "Драган Цанков" 31А, вх. 1, ет. 4, ап. 4
 4. Данни за кореспонденция: гр. София, бул. "Драган Цанков" 31А, вх. 1, ет. 4, ап. 4, E- mail: tiamo25@abv.bg, тел: +359897839936
 5. Вписване в публични регистри: ЕИК 205063420
 6. Надзорни органи: (1) Комисия за защита на личните данни Адрес: гр. София, ул. "Иван Евстатиев Гешов" № 15, тел.: (02) 940 20 46 факс: (02) 940 36 40 Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg Уеб сайт: www.cpdp.bg (2) Комисия за защита на потребителите Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6, тел.: 02 / 980 25 24 факс: 02 / 988 42 18 гореща линия: 0700 111 22 Уеб сайт: www.kzp.bg

Електронният магазин  е създаден като каталог за предоставяните продуктите за покупка от крайни клиенти и в момента на своята поръчка потребителят приема безусловно общите правила за използване на онлайн магазин tiamo25.bg. "ТИАМО ДЕТСКИ ДРЕХИ" ЕООД си запазва правото да извършва промени в общите условия за ползване на електронния магазин, без предварително известие, промените ще бъдат публикувани в страницата информация.

Поръчките направени чрез електронния магазин се доставят с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и "СПИДИ" АД. Сроковете за доставка са от 24 до 48 часа - в работни дни в зависимост от населеното място. Всички поръчки направени след 14 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. Всички направени поръчки в почивни дни и официални празници, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден. Възможно е временно изчерпване на даден артикул, той ще бъде наличен след определен период от време за това, може да направите справка на посочените телефони за контакт.

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА

Преди да направите своята поръчка от електронния магазин,  в момента на своята поръчка, автоматично се счита, че Вие в правото си на потребител, сте прочели и сте се съгласили с общите условията за ползване на електронния магазин. В момента на направена поръчка, ще получите писмо на e-mail или телефонно обаждане с подробностите за нея, което ще се счита за начало на сключване на дистанционен договор между двете страни – tiamo25.bg  и клиентът, направил поръчката. Същият този дистанционен договор ще бъде потвърден с директна връзка по телефон, за да бъдат направени всички уточнения по направената поръчка и при необходимост да се направят корекции на допуснати грешки или пропуски в подадената информация. Поръчки се обработват до 14 часа и всички подадени след 14 часа се обработват на следващия ден.

Цените в сайта са в лева и с начислен ДДС.

tiamo25.bg не носи отговорност за направени грешки от Ваша страна, като поръчвате продукт, който след това решавате, че не съответства на вашите желания. В случай, че не сте сигурни какво искате да поръчате, можете да се свържете с нас на дадените телефони за контакт за консултация. Можете да прекратите подадената поръчка по телефона в рамките на деня, за да бъде преустановена. В противен случай вие се съгласявате да заплатите разходите по изплащането и връщането на стоката, след като не сте ни осведомили своевременно и ние сме я изпратили на посочения от Вас адрес.

При разминавания на направена поръчка и изпратена стока, в случай, че грешката е допусната от  tiamo25.bg, поръчка ще бъде върната и заменена, като разходите за куриер ще бъдат поети от tiamo25.bg, като компенсация за направената грешка. В случай, че грешката е допусната от клиента, то той ще поеме разходите по транспортирането на пратката по куриер и в двете посоки. Когато поръчката е изпълнена коректно и точно според направената поръчка в онлайн магазина – за връщане на стоката вие поемате разходите за куриер.

За да направите поръчка не е задължително да се регистрирате. Дадената лична информация няма да бъде разпространявана никъде и никога по каквито и да било причини. Потребителите се задължават да не разпространяват данните си за достъп в сайта на други лица. Ако даден потребител разпространи своите лични данни – потребителско име и парола на трети лица, tiamo25.bg не носи отговорност за нанесени материални или лични щети, нанесени от трети лица. tiamo25.bg си запазва правото да прекратява регистрация на потребител, да премахва или редактира съдържание, да отказва достъп или изпълнение на поръчки, ако прецени това за необходимо.

В цената на продуктите,които сте поръчали НЕ са включени цени за доставка и няма допълнителни такси. Цените са с включени ДДС – това са крайни цени за потребители. При доставка плащате сумата, която сме обявили в сайта за продукта и отделно цената за доставка от куриера по техните тарифи за населено място и тегло на продукта,както и опаковката.

При подаване на поръчка потребителя задължително посочва адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде обработена и стартирана. При не попълване на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация за адрес и кореспонденция, tiamo25.bg няма да изпълни поръчката.

Потребителят се ангажира да потвърди направената поръчка, както и всички останали детайли по нея, след като администратор/служител на tiamo25.bg се свърже с него по телефон или e-mail. Комуникацията по електронен път и по телефон са начините за сключване на дистанционни договори, при което tiamo25.bg ще предоставя отново пълна информация за характеристиките на поръчания продукт, количество, цена, разходи за доставка и каквито и да било други подробности, относно получаването на стоката, начините за разплащане ,набор от документи, които ще съпътстват продуктът и други.

Ако поръчания продукт не е в наличност,  потребителят ще бъде уведомен своевременно.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Доставката се извършва от куриерска фирма „ЕКОНТ-ЕКСПРЕС“  или "СПИДИ", на адрес, посочен от потребителя. Плащанията на такса доставка се калкулира на база населено място и тегло на продуктът, като това става по тарифи на куриерските фирми. Потребителят се задължава да осигури достъп и лице за контакт, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Всички допълнителни разходи по доставката на куриерската фирма се поемат от потребителя.
Ако потребителят е упълномощил друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. След направен оглед на пратката и я платите, това се счита за точно изпълнение на поръчката от фирмата доставчик на продукта. Ако след това желаете да я върнете разходите по куриер се поемат от вас – потребителя. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, се обръщате към фирмата куриер, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.

ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКА

1.Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:

-видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания;

-възникнал дефект по време на транспортирането – тук се издава протокол от куриера за възникнал дефект при транспортирането

-цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;

-констатирани липси

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Съгласно законодателството потребителят има право да се откаже от покупка без да дължи неустойка, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта, за което ще трябва на тел. 0877257875 или на имейл tiamo25@abv.bg като уточните номера на поръчката към която ще бъде направена замяна/връщане на стока, както и да ни изпратите документът за покупка придружаващи Вашата поръчка.

Не се възстановяват суми за Бельо ( Бански ) , след като са приети след преглед съгласно ЗЗП.

ПРАВА И ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

Права при използване на сайта:

Потребителят сам отговаря за своята преценка относно точността на изложената информация, цените които са дадени на всеки продукт, пълнотата на публикуваните материали в сайта.

Общите условия могат да бъдат променяни едностранно от Доставчика, който след извършване на промените се задължава да уведоми Потребителя като публикува в уебсайта на видно място съобщение за това. Промените в Общите условия не засягат отношенията между Потребителя и Доставчика, възникнали с валидно подадена преди уведомлението заявка за покупка на стока.

За неуредените въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство в Република България.

 
Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден